Račun
Poteka avtorizacija ...
×
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Pravno obvestilo


Na podlagi Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP) je JP CČN Domžale – Kamnik d. o. o. (v nadaljevanju JP CČN DK) nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsebinami v najširšem pomenu (besedila, fotografije, skice, zemljevidi in načrti, avdio-video posnetki, računalniški programi) objavljenimi na spletnem mestu JP CČN DK. To pomeni, da je brez pisnega dovoljenja JP CČN DK prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje in kakršno koli razširjanje v komercialne namene.

Z zakonom (ZASP, členi 48, 49, 51) sta izjemoma dovoljena uporaba oz. reproduciranje avtorskega dela na podlagi pravice javnosti do obveščenosti, v izobraževalne namene ter za ponazoritev, soočenje in napotitev v citatni obliki, vendar je pri tem obvezno navesti vir in avtorstvo dela. ZASP (člen 50) dovoljuje tudi uporabo in reproduciranje avtorskega dela v omejenem številu za zasebno, nekomercialno, uporabo.

Ne/spoštovanje določb iz Pravnega obvestila

JP CČN DK in avtorji vsebin, objavljenih na spletnih straneh, od uporabnika pričakujejo, da bo spoštoval zapisane določbe in zakone s področja varovanja zasebnosti, prava intelektualne lastnine ter avtorskega prava. V nasprotnem primeru bodo ob odkritju zlorabe in kršenja zakonov proti storilcu prisiljeni ukrepati.

Odgovornost JP CČN DK

JP CČN DK se obvezuje, da bo v dobri veri in v okviru svojih zmožnosti skrbelo za pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin na spletnih straneh.

S tem JP CČN DK ne izključuje možnosti za pojav napak med objavljenimi vsebinami. Informacije, posredovane prek tega spletnega mesta, so lahko tudi zgolj informativne narave, zato JP CČN ne more prevzeti odgovornosti za njihovo absolutno točnost.

Narava svetovnega spleta in spletnega mesta JP CČN DK onemogoča nadzor nad vsebinami, do katerih vodijo hipertekstualne povezave (linki) s tega spletnega mesta. Zaradi tega JP CČN DK ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebine, ki so uporabniku dostopne prek teh povezav.


Print Friendly

O nas

JP CČN Domžale-Kamnik d.o.o.
Študljanska 91, 1230 Domžale, Slovenija
01/ 72 46 500
info@ccn-domzale.si

Povezave

© 2024 JP CČN Domžale - Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica