Račun
Poteka avtorizacija ...
×
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Politika zasebnosti in piškotki


Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni nastavitve, ki jih za ogled našega spletišča določite na spletni strani, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastavljati. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše nastavitve (vaše preference), informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali le dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so za delovanje spletišča nujni (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vsebini vaše nakupovalne košarice), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih nastavitev in preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiskov na spletišču, kar njegovemu upravljavcu pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo. Nekateri piškotki omogočajo sledenje uporabnikom tudi čez več spletnih mest.

Katere piškotke uporablja JP CČN Domžale-Kamnik d.o.o.

Ime piškotka   Ponudnik Rok hrambe Namen (opis)
__utma Upravljalec spletnega mesta dve leti  Spletna stran uporablja
Google Analytics,
ki nam omogoča
analizo prometa
na naši spletni strani.
Več informacij o podatkih,
ki jih zbira Google Analytics je na voljo tukaj.
__utmc Upravljalec spletnega mesta trajanje seje
__utmz Upravljalec spletnega mesta pol leta
__utmt Upravljalec spletnega mesta trajanje seje
__utmb Upravljalec spletnega mesta trajanje seje
joomla_user_state Upravljalec spletnega mesta trajanje seje Potrebuje se za prijavo članov na naše spletno mesto.
cookieAcceptanceCookie Upravljalec spletnega mesta trajanje seje Nadzor piškotkov

 

JP CČN Domžale-Kamnik d.o.o. uporablja piškotke za delovanje spletišča, za boljšo uporabniško izkušnjo in piškotke za analizo obiskov svoje spletne strani. Nekateri piškotki, ki jih uporabljamo, so t. i. sejni piškotki in trajajo samo, dokler ne zaprete brskalnika drugi piškotki pa so trajni in ostanejo v računalniku dalj časa. Podatki se ne zbirajo na način, ki bi omogočal identifikacijo posameznih obiskovalcev spletišča.

Upravljanje piškotkov

Piškotki, ki jih uporablja spletna stran JP CČN Domžale-Kamnik d.o.o., se vam na računalnik oz. mobilno napravo naložijo le, če izberete možnost »Dovoli piškotke«. Če izberete to možnost, se na vašem računalniku namestijo vsi piškotki, navedeni v zgornji tabeli. Če izberete nasprotno možnost (»Se ne strinjam«), se vam piškotki ne bodo naložili in vam nekatere funkcionalnosti spletne strani ne bodo delovale (video, prikaz infografik …) in vaš obisk se ne bo beležil.

Večina spletnih brskalnikov sprejme piškotke samodejno. Delovanje spletnega brskalnika lahko spremenite v nastavitvah, tako da računalnik piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Namestitev piškotkov v brskalniku lahko tudi popolnoma preprečite za vse spletne strani, ki jih boste obiskali. Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko izbrišete.

Povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku:

Informacije o uporabi piškotkov v brskalnikih mobilnih telefonov ter navodila, kako zavrniti ali izbrisati te piškotke, boste našli v priročniku za uporabo mobilne naprave.

Vaše nastavitve piškotkov

Svojo odločitev o piškotkih na spletnem mestu JP CČN Domžale-Kamnik d.o.o. lahko kadarkoli spremenite s klikom na na gumb spodaj Pravilnik o piškotkih in nato na Dovoli piškotke ali Zavrni.


Print Friendly

O nas

JP CČN Domžale-Kamnik d.o.o.
Študljanska 91, 1230 Domžale, Slovenija
01/ 72 46 500
info@ccn-domzale.si

Povezave

© 2024 JP CČN Domžale - Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica